maandag 18 februari 2013

broer


Vanavond heb ik mijn lieve broer piwie ( Paulus ) geknipt. Ik had hem eerder al een keer thuis geknipt toen ik net mijn tondeuse binnen had. En nu heb ik hem bij hem thuis geknipt. Hij wilde maar al te graag ook op m'n blog dus bij deze. haha






vrijdag 15 februari 2013

model Daisy

Vandaag heb ik nadat ik een heer heb geknipt ( zie blog; model Heer ) Daisy geföhnd.
Deze i.o wilde ik al langere tijd afsluiten dus nu kwam het er dan eindelijk van. Omdat Daisy van zichzelf halflang haar heeft heb ik het met bouclé clips vast gezet voor een meer volume effect. Daisy heeft van zichzelf wel wat slag maar ik wilde nog meer volume in haar haar brengen. Ik had voordat ik de heer ging knippen, Daisy haar haren al gewassen maar die waren ondertussen wel droog geworden. Dus heb ik het met mijn waterspuit nat gespoten. Ik ben ongeveer 2 uur maximaal bezig geweest met het föhnen en de clips vast zetten. Het was erg veel werk. Maar dat moet je voor een mooi eind resultaat over hebben! Ik zet een paar leuke foto's erbij van Daisy met de clips in. 
Helaaaaas wilde ze niet kijken :( 

model ? ( Heer)

Vandaag was het dan zover! Ik heb voor het eerst een man op school geknipt. Ik was al begonnen aan een andere i.o toen deze meneer  binnen kwam. Dus ik moest even omschakelen. Daarna ben ik snel van start gegaan met behulp van mijn lerares. Het is achteraf super goed gegaan en het was heel leuk om te doen.




vrijdag 8 februari 2013

model Miranda

Vandaag heb ik mijn zus Miranda meegenomen als model. Zij wilde al langere tijd weer een permanentje in haar haar. De i.o toets had ik al afgetekend op mijn moeder dus dit was zomaar een goeie oefening voor mij. Al heb ik na de permanent wel nog de puntjes geknipt & dit was wel afgetekend.
Miranda heeft van zichzelf lang haar dus ik mocht de permanent niet helemaal alleen inzetten. Daisy heeft een gedeelte geholpen. Ook voor haar was dit een goeie oefening, want het gebeurt niet  vaak dat mensen met lang haar een permanent nemen/willen. En lang haar is lastiger als kort haar.

Samen hadden we het best snel gedaan. Ik had zelfs nog tijd om haar haar te knippen. ( hiervoor had ik geen tijd bij mijn moeder ) De permanent was echt super gelukt, het eindresultaat was echt prachtig!


Helaas ben ik vergeten aan iemand te vragen om foto's te maken van mij.. van tijdens het knippen.


Na deze ochtend zijn we trouwens nog heerlijk gaan lunchen bij de Brood Express op zuidplein. 'S middags heb ik thuis haar haren nog gekruld met het carmen set.